vast_center
overig_link
vacatures_link
contact_link
klanten_link
wat_link
wie_link
index_link
wie_merril_jpg
mr M.J. (Merrill) Abrahams studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens het laatste jaar van haar rechtenstudie kwam zij in dienst bij PriceWaterhouseCoopers waar zij als belastingadviseur werkzaam was op de algemene fiscale praktijk. In deze periode volgde zij de opleiding Tax Business MBA aan de Universiteit Nijenrode.

Hierna werd zij belastingadviseur bij Ernst & Young in de praktijk voor Technology, Communications, Entertainment & Media. Hier heeft zij zich gespecialiseerd in verschillende fiscale aspecten van de entertainmentindustrie zowel nationaal als internationaal. Zij is een van de auteurs van het Handboek Evenementen en Fiscaliteit van Ernst & Young. Merrill heeft de opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs afgerond.
 
Haar affiniteit met kunst ontstond doordat zij een dansopleiding volgde aan de Hogeschool van de Kunsten. Naast haar huidige werkzaamheden volgt zij een kleinkunstopleiding bij Studio ST&M. Haar praktische ervaring als artiest komt  haar klanten goed van pas
logo